Вијести

ИЗАБРАНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ НЕВЕСИЊА У 2018. ГОДИНИ

28.12.2018

У Дому културе „Небојша Глоговац“ вечерас је одржана трациционална манифестација избора најбољих спортиста Невесиња у 2018. годину. Спортско-забавно вече протекло је у лијепој атмосфери уз подјећања на успјехе невесињских спортиста, од оних најмлађих па до сениора.
Комисија састављена од јавних радника за најбољег спортисту Невесиња у 2018. години изабрала је рукометаша Херцеговине Војислава Чабрила, док је најуспјешнији млади спортиста из реда јуниора, кадета и пионира кик боксер Вележа Иван Петковић.

Чабрило је престижно општинско признање заслужио бриљантним наступима за Рукометни клуб „Херцеговина“. Капитен невесињске екипе је једно од најбољих крила Републике Српске и трећи стријелац Прве лиге РС.

Иван Петковић је имао блиставу сезону у којој се попео на балкански трон у јуниорској конкуренцији .Освојио је златну медаљу на Свјетском и Европском купу и потврдио титуле првака Републике Српске и БиХ.

Епитет наде године понијели су каратисткиња Јелица Товаришић, кик боксер Сергеј Пудар, фудбалер Милош Ратковић, члан Клуба борилачких вјештина „Невесиње“ Лазар Бован и рукометаш Марко Зуровац.

У забавном дијелу манифестације наступиле су чланице Чирлидинг и плесног клуба „Летс денс“ и етно група „Свети Димитрије“ и „Симонида“.

Традиционалну манифестацију Избор најбољег спортисте организовала је општина Невесиње.

 
[ Назад ]