Вијести

ПРЕД ОДБОРНИЦИМА РЕБАЛАНС БУЏЕТА

1.10.2019

На наредној сједници Скупштине општине Невесиње која је заказана за петак, 4. октобра одборници ће разматрати Нацрт ребаланса буџета за 2019. годину. Општинско Одјељење за финансије понудило је корекцију актуелног плана према којој би буџетски приходи и расходи били повећани за 2%.На дневном реду сједнице је Приједлог одлуке о измени Одлуке о кредитном задужењу којом се дјелимично мијења План утрошка кредитних средстава.

Директори образовних и културних установа информисаће одборнике о раду основне, средње, музичке школе, дјечијег вртића и народне бибилотеке. Одборници ће разматрати извјештаје о раду спортских клубова, удружења и невладиних организација које се финансирају из буџета општине Невесиње.

За наредну сједницу Општинског парламента Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове припремило је измјене регулационих планова „Привредна зона Килавци“ и „Војни логор“, а одборницима ће бити понуђена на усвајање и измијењена Одлука о начину и условима јавне продаје неизграђеног грађевинског земљишта у својини општине на Килавцима.
[ Назад ]