Вијести

ПУШТЕНА У ФУНКЦИЈУ ЈАВНА РАСВЈЕТА У МИЉЕВЦУ

3.10.2019

У приградском насељу Миљевац, уз магистрални пут Невесиње - Гацко, пуштена је у функцију јавна расвјета што је био један од приоритета Мјесне заједнице Невесиње 4. Реализацијом овог пројекта вриједног 24.000 КМ повећана је безбједност учесника у саобраћају на овој фреквентној саобраћајници. Постављање расвјете у Миљевци урађено је у оквиру УНДП-овог пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“. Владе Швајцарске и Шведске су преко Развојног програма УН-а издвојиле 16.908 КМ без ПДВ-а, а остатак средстава је обезбиједила општина Невесиње.


Радове је извео предузеће "МИГ електро" из Мркоњић Града.Начелник општине Миленко Авдаловић каже да су посљедњих година имали сталне захтјеве за постављање расвјете у правцу Миљевца и да је сада дошло вријеме да се овај пројекат реализује на задовољство свих грађана Невесиња. Он је додао да општина има дугогодишњу успјешну сарадњу са УНДП-ом која је за резултат имала више реализованих инфраструктурних пројеката у појединим мјесним заједницама.

Авдаловић је најавио да ће ускоро бити постављена јавна расвјета на саобраћајници која повезује регионални пут Невесиње - Берковићи и магистрални пут Невесиње - Гацко, а биће настављена и изградња недостајуће расвјете на Килавцима.

Miljevac JR 3
[ Назад ]